Näin ajattelen Sarista -sarja: Mika Poutala ihailee Essayah’n osaamista ja esiintymistä

15.1.2024 klo 13:11 Henkilöt KD Lehti

– Ihailen Sarin osaamista ja esiintymistä, toteaa kansanedustaja ja Kristillisdemokraattien 1. varapuheenjohtaja Mika Poutala Näin ajattelen Sarista -sarjassa.

Tutustuin Sariin jo oman urheilu-urani aikana. Olen aina Ihaillut sitä laaja-alaista osaamista, mitä hän on hankkinut sekä kansanedustajana että Euroopan parlamentissa toimiessaan. Erilaisissa paneeleissa Sari on lähes aina parhaiten onnistuneiden listalla.

Huippu-urheilun jälkeen Sari on suunnannut saman tavoitteellisen toiminnan politiikkaan ja päässyt Suomessa johtavaan asemaan. Välillä ihmettelen miten kauhean paljon Sari saa asioita aikaiseksi ja jaksaa vuodesta toiseen laittaa itsensä peliin erilaisissa rooleissa.

Välillä ihmettelen miten kauhean paljon Sari saa asioita aikaiseksi ja jaksaa vuodesta toiseen laittaa itsensä peliin erilaisissa rooleissa.

Suomen tasavallan presidentiltä odotan kristillistä arvopohjaa, laaja-alaista politiikan osaamista ja hyvää esiintymistaitoa. Oman arvioni mukaan Sari täyttää kirkkaasti kaikki nämä kriteerit.

Jos voisin antaa Suomen päätökset yhden ihmisen käsiin, olisi valintani itsestäänselvästi Sari ”Pressayah” Essayah.

Mika Poutala
kansanedustaja
Kristillisdemokraatit, 1. varapuheenjohtaja
olympiaurheilija

Mika Poutala ja Sari Essayah Kompassi-tv-ohjelman nauhoituksessa 2021. Kuva Kristiina Kunnas

Näin ajattelen Sarista -sarjan on koonnut Kristiina Kunnas

Ylös