Pressayh’lla loppukiri: Viimeisinä kampanjapäivinä Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Educa-messuilla – Sari tavattavissa!

26.1.2024 klo 15:40 Politiikka Kristiina Kunnas

Kampanja jatkuu kiivaana vielä hetken. Sari Essayah on tavattavissa perjantaina ja lauantaina Helsingissä, Espoossa, Vantaalla sekä Educa-messujen vaalikeskustelussa Messukeskuksessa. Tentti striimataan.

Vaalitenttien ruuhka on jo ohi. Sunnuntaina on äänestyspäivä. Sari Essayah ehtii kuitenkin kiertää vielä pääkaupunkiseutua.

Pressayah ehti jo Narinkkatorille puolen päivän jälkeen. Parhaillaan klo 15–16 hän on tavattavissa Ison Omenan pääovea vastapäätä Piispansillalla Espoon Matinkylässä.

Itiksen Tallinnanaukiolla Essayah vierailee tänään perjantaina klo 17–18 ja siirtyy sieltä Helsingin keskustaan. KD Nuorten järjestämä tilaisuus pidetään Helsingin Sanomatalon Fazer-kahvilassa, jossa Essayah on tavattavissa klo18.30–19.

Itiksen Tallinnanaukiolla Essayah vierailee tänään perjantaina klo 17–18 ja siirtyy sieltä Helsingin keskustaan. KD Nuorten järjestämä tilaisuus pidetään Helsingin Sanomatalon Fazer-kahvilassa, jossa Essayah on tavattavissa klo18.30–19.

Vielä lauantainakin, viimeisenä kampanjapäivänä, Pressayah on liikkeellä ja hänet voi tavata  Helsingin Narinkkatorilla, Espoon Matinkylän Ison Omenan Piispansillalla ja myös Vantaan Myyrmäen asema-aukion sillan alla.

Educa-messujen Sivistys Suomen supervoimana -keskustelu lienee ensimmäisen kierroksen viimeinen yhteinen vaalitentti. Siihen osallistuvat kaikki yhdeksän ehdokasta. Keskustelun juontajana on Helsingin Sanomien toimittaja Anna-Stina Nykänen. Tenttiä voi seurata messuilla paikan päällä tai striimistä.

Pressayah liikkeellä 26.–27. tammikuuta:

pe 26.1. Espoo Matinkylä klo 15–16 Ison Omenan pääovea vastapäätä, Piispansilta

Itiksen Tallinnanaukio klo 17–18

KD Nuorten tilaisuus klo 18.30–19 Helsingin Sanomatalon Fazer-kahvila

la 27.1. Helsingin Narinkkatori klo 10.30–11.30

Espoo Matinkylä klo 12–13 Ison Omenan pääovea vastapäätä, Piispansilta

Vantaa Myyrmäki klo 13.30–14 asema-aukiolla, sillan alla

Sivistys Suomen supervoimana, presidenttiehdokkaiden keskustelu klo 14.45–15.45, Helsingin Messukeskuksessa Educa-messuilla, nähtävillä striimissä

su 28.1. presidentinvaalien 1. vaalipäivä klo 9–20

Presidentinvaalit 2024: tulosilta, YleTV1 ja Areena klo 19.30 alkaen
(Yle vierailee myös KD:n Alppitalon vaalivalvojaisissa)

Presidentinvaalit: tulosilta, MTV3 klo 19.20–23.45

Kohtaamisia on riittänyt pitkin Suomen maata, tässä Narinkkatorilla Helsingin Kampissa. Tehokas ehdokas on ehtinyt kiireisen vaaliviikon aikana myös Berliiniin viime viikonloppuna ja tiistaina Brysseliin, jossa hän neuvotteli EU:n muiden maatalousministerien kanssa. (Kuva Mikko Rekimies)

 

Ylös