Eurovaaliehdokas Eija-Riitta Korhola oli odotettu vieras Lahdessa

3.4.2024 klo 19:53 Tapahtumat Kristiina Kunnas

Kristillisdemokraattien eurovaaliehdokas Eija-Riitta Korhola vieraili keskiviikkona 3. huhtikuuta Lahdessa ja sai lämpimän vastaanoton.

Lahdessa syntynyttä ja koulunsa käynyttä eurovaaliehdokasta oli torilla odottamassa runsaasti kiinnostuneita äänestäjiä.

– Tämäpä mukava vastaanotto, Eija-Riitta Korhola iloitsi teltalle saavuttuaan.

– Kahvi ja pulla menivät kuin kuumille kiville ihmisten odottaessa vuoroaan päästä vaihtamaan ehdokkaan kanssa ajatuksia, kertoo paikalla ollut KD:n markkinointi- ja viestintäsuunnittelija Viljami Haavisto.

Myöhemmin samana päivänä Korhola luennoi KD Lahden toimistolla Vesijärvenkadulla. Luento otsikolla Ilmastopolitiikka ja turvallisuus – miksi ilmastoahdistus on turhaa siivitti polveilevaan keskusteluun paikalle saapuneiden kesken.

Alustuksessaan filosofian tohtori Korhola kävi perusteellisesti läpi ilmastopoliittisessa keskustelussa säännöllisesti esiintyviä väitteitä ja niiden oikeellisuutta sekä kertoi yleisölle, miksi hän pitää ilmastokysymystä kohtalokkaana.

– Sen varjolla valtaa ollaan keskittämässä kansallisesta päätöksenteosta globaaleille toimijoille, maataloutta vaaditaan ajettavaksi alas ja teollisuutta ulos Euroopasta.

Korhola korosti alustuksessaan myös, että vain tasatahtiset ilmastotavoitteet tuottavat hyötyä, toisin kuin muita Euroopan maita kunnianhimoisemmat tavoitteet asettanut Marinin hallitus ajatteli.

Korhola korosti alustuksessaan myös, että vain tasatahtiset ilmastotavoitteet tuottavat hyötyä, toisin kuin muita Euroopan maita kunnianhimoisemmat tavoitteet asettanut Marinin hallitus ajatteli.

Kristillisdemokraattien Lahden paikallisosaston puheenjohtaja Marja Kaitainen oli tyytyväinen osastonsa järjestämään päivään ja Korholan vierailuun synnyinkaupungissaan.

– Kiitämme Eija-Riittaa, että hän pääsi viettämään päivän kanssamme. Keskustelu ilmastopolitiikasta oli äärettömän mielenkiintoinen, Kaitainen kiitteli samalla toivottaen menestystä tulevissa eurovaaleissa.

Lahdessa syntynyt ja ylioppilaaksi kirjoittanut Eija-Riitta Korhola on nykyisin filosofian tohtori ja pyrkimässä kokeneena entisenä meppinä uudelleen Euroopan parlamenttiin. Lahden KD:n Marja Kaitainen kiitti eurovaaliehdokasta tämän kiinnostavasta ilmasto-luennosta. (Kuva Viljami Haavisto)

Eija-Riitta Korholan vierailu lämmitti takatalvisena päivänä Lahden torilla. (Kuva Viljami Haavisto)

Ylös