Esitteet loppuivat Forssassa kesken

10.5.2024 klo 21:13 Tapahtumat Kristiina Kunnas

Eija-Riitta Korhola kampanjoi helatorstaina 9. toukokuuta Forssan suurmarkkinoilla. Korholan esitteet loppuivat kesken ja väkeä riitti jututtamaan Eija-Riittaa.

– Myös Korholan murrekortit eli Euroopan unionin perusoikeudet käännettyinä eri suomalaisille murteille kiinnostivat ja hymyilyttivät ihmisiä, kertoo Forssan seudun KD:n puheenjohtaja Asta Jaakkola.

KD:n ständillä päivystivät Jaakkolan lisäksi myös Forssan muut KD-kaupunginvaltuutetut Pekka Murtolahti ja Topias Kujala.

Asta Jaakkola oli erittäin iloinen ja otettu, että Eija-Riitta löysi aikaa saapua myös Forssaan tapaamaan äänestäjiä ja kuulemaan paikallisten ajatuksia tulevista vaaleista.

– Kaikkien KD:läisten on tehtävä kaikkensa sen eteen, että saamme oman mepin. Sen täytyy olla sydämen asia, sillä niin paljosta meidän arkeamme koskettavasta päätetään EU:n pöydissä, Jaakkola muistuttaa.

Nyt ei ole oikea hetki vetää happea, vaan nyt toimitaan, vaikka olemmekin jatkuvasti menneet vaaleista aina seuraaviin. – Asta Jaakkola, Forssan seudun KD:n puheenjohtaja

– Nyt ei ole oikea hetki vetää happea, vaan nyt toimitaan, vaikka olemmekin jatkuvasti menneet vaaleista aina seuraaviin.

Jaakkola kiitteli ehdokkaiksi lähteneitä.

– KD:n lista on täynnä hyviä ehdokkaita, joista jokaista voisi hyvillä mielin äänestää.

KD:n forssalaiset valtuutetut yhdessä eurovaaliehdokkaan kanssa. Vasemmalta Pekka Murtolahti, Eija-Riitta Korhola, Asta Jaakkola sekä Topias Kujala. (Kuva Viljami Haavisto)

 

 

 

 

 

Ylös