Eurovaalikampanja huipentuu – KD-ehdokkaat kiertävät ympäri maata, Narinkkatorilla tänään Eija-Riitta Korhola ja Ari Mönttinen

7.6.2024 klo 12:44 Politiikka Kristiina Kunnas

Puheenjohtaja, ministeri Sari Essayah sekä KD:n eurovaaliehdokkaat Eija-Riitta Korhola ja Ari Mönttinen ovat tänään perjantaina tavattavissa Kampin Narinkkatorilla Helsingin ydinkeskustassa.

Eurovaalien kampanja huipentuu tähän viikonvaihteeseen. Perinteisesti vaalien aatto eli lauantai on viimeinen kampanjointipäivä.

Kristillisdemokraattien ehdokkaat kiertävät ympäri Suomen viimeisinä vaalityöpäivinä.

Pääkaupungissa nähdään tänään Kampin vaalikujalla Narinkkatorilla sekä kokenut meppi, KD:n kärkiehdokas Eija-Riitta Korhola että lohjalainen terveyskeskuslääkäri, Länsi-Uudenmaan aluevaltuutettu Ari Mönttinen. Myös puolueen puheenjohtaja, maa- ja metsätalousministeri Sari Essayah on tavattavissa.

Mepinpaikka saattaa olla aivan hilkulla.

Tämän viikon gallupit ovat olleet Kristillisdemokraattien ja Liike Nytin tekniselle vaaliliitolle kaksijakoiset. Paikka saattaa olla aivan hilkulla.

– Ei pidä tuudittautua lupaukseen paikasta, vaan tehdä hyvä vaalityö loppuun saakka, Eija-Riitta Korhola sanoi keskiviikkona Narinkkatorin helteessä.

– Joku jättää äänestämättä, kun on ’varma läpimenijä’, joku taas siksi, että ’ei paikkaa kuitenkaan tule’. Nyt jokainen KD:n arvoja kannattava äänestämään, ja kaveritkin mukaan, kannustaa KD:n puoluesihteeri Mikko Rekimies.

 

Narinkkatori, Helsingin Kamppi perjantaina 7. kesäkuuta

Eija Riitta Korhola tavattavissa klo 16–18

Ari Mönttinen tavattavissa klo 17 alkaen

Sari Essayah tavattavissa klo 17–18.30

 

Kaikki KD:n 10 ehdokasta – tutustu täällä

 

Eija-Riitta Korholan Uudenmaan kiertue lauantaina 8. kesäkuuta

Porvoo, Lundin aukio klo 9.15–9.45

Porvoo, Runebergin puisto klo 9.50–10.15

Kerava, Puuvalonaukio klo 11–12

Vantaa, Tikkuraitti, Tikkurila klo 12.30–13.15

Espoo, Piispanaukio, Matinkylä klo 14–15

Helsinki, Narinkkatori klo 15.30–16.15

Helsinki, Kolmen sepän patsas klo 16.30–17.30

Eurovaaliehdokas Tommi Terä (29) Lahden kuukausimarkkinoilla. (Kuva Viljami Haavisto)

Jyväskyläläisellä KD-ehdokkaalla Marika Visakorpi-Kemppaisella oli hymy herkässä Lahden torilla. (Kuva Viljami Haavisto)

Eurovaaliehdokas voi aina turvautua megafoniin – ainakin jos on hillitysti puhuva, kuten Eija-Riitta Korhola. (Kuva Viljami Haavisto)

Ylös