Helsingin Kristillisdemokraatit patikoi stadissa ja tarjoaa lohisoppaa sunnuntaina Elielinaukolla – siirsi 60-vuotisjuhlansa ensi kevääseen

24.10.2020 klo 13:26 Tapahtumat Kristiina Kunnas

60-vuotisjuhlavuottaan viettävä Kristillisdemokraattien Helsingin piiri pitää rennon kaupunkitapahtuman sunnuntaina 25. lokakuuta. Samalle päivälle aiottu synttärijuhla siirrettiin ensi maaliskuulle, mutta nyt vietetään stadi-patikointia Senaatintorin ympäristössä ja tarjotaan lohisoppaa Elielinaukiolla.

– Vallitsevan koronatilanteen vuoksi siirsimme sunnuntaiksi aiotun juhlan ensi keväälle, ja pidämme sen 14. maaliskuuta, toteaa KD Helsingin piirin puheenjohtaja Tuulikki Tepora.

Nyt Helsingin Kristillisdemokraatit aikoo viettää peruuntuneen juhlan päivää rennoissa merkeissä kaupunginvaltuutettu Mika Ebelingin johdolla.

– Patikoimme kauniissa stadissamme klo 12–13. Kokoontuminen on Senaatintorilla puoliltapäivin, Tepora kertoo.

Kokoontuminen on Senaatintorilla sunnuntaina puoliltapäivin. Lohikeittotarjoilu alkaa Elielinaukiolla klo 13.

Kävelyn jälkeen on lohisoppaa tarjolla Elielinaukiolla klo 13.

– Olisi niin mukava kohdata tulevia äänestäjiä lohisoppapadan tuntumassa. Mukana on myös kuntavaaliehdokkaita. Uskallan luvata, että soppa on maukasta! Tepora sanoo.

 

KD ja Siniset muodostivat Helsingin kaupunginvaltuustossa yhteisen ryhmän – myös vaaleihin yhdessä

Keskiviikkona 21. lokakuuta uutisoitiin, että Kristillisdemokraattien ja Sinisten valtuustoryhmät yhdistyvät. Uuden ryhmän nimi on Kristillisdemokraattien ja Sinisten valtuustoryhmä (KD&Sin).  Sen puheenjohtajana toimii Mika Ebeling (kd) ja varapuheenjohtajana Toni Ahva (sin). Lisäksi valtuustoryhmään kuuluvat Sinisten Sampo Terho sekä KD:n Mauri Venemies ja Tuulikki Vuorinen. Myös ensi kevään kuntavaaleihin mennään yhdessä. Lue lisää täältä

 

Ylös