KD road show Riihimäen Asematapahtumassa: ”Junayhteyksien puolesta on taisteltava”

12.9.2016 klo 18:15 Politiikka Samuli Rissanen

Tämän syksyn eri puolilla Suomea liikkuva KD:n road show jatkui sunnuntaina Riihimäen Asematapahtumassa. Puristusvoimansa kävi mittaamassa myös lokakuussa Riihimäen kaupunginjohtajana aloittava Sami Sulkko.

Aurinkoa, hyväntuulisia ihmisiä ja loistava tunnelma. Näistä koostuu jo perinteeksi muodostunut Riihimäen Asematapahtuma, joka järjestettiin rautatieasemalla ja sen ympäristössä jo 17. kerran.

Riihimäki– Lahti välisestä liikenteestä on poistunut joka toinen junavuoro. Lipputoimisto on lakkautettu ja lisäksi osa Helsingin ja Tampereen välisistä Intercity-junista porhaltaa Riihimäen aseman ohi pysähtymättä

Riihimäen kaupungin kulttuuri- ja vapaa-aikakeskuksen ja Riihimäen Yrittäjänaisten järjestämä Asematapahtuma kokoaa paikalle vuosittain tuhansia kävijöitä. Tällä kertaa mukana oli myös Kristillisdemokraattien road show-kiertue.

Sari Essayah’n voimajuoma maistui ja teltalla saattoi jututtaa paikallisia KD-valtuutettuja ja -aktiiveja sekä riihimäkeläistä KD-kansanedustajaa Päivi Räsästä.

Lokakuussa Riihimäen kaupunginjohtaja aloittava Sami Sulkko kävi sunnuntaina testaamassa puristusvoimansa KD:n road show tapahtumassa Riihimäellä.

Lokakuussa Riihimäen kaupunginjohtaja aloittava Sami Sulkko kävi sunnuntaina testaamassa puristusvoimansa KD:n road show tapahtumassa Riihimäellä. (Kuva: Jones Pohjanvuori)

Puristusvoimia mitattiin jälleen runsaasti. Oman testituloksensa kävi tekemässä myös Riihimäen kaupunginjohtajana lokakuun alussa aloittava Sami Sulkko.

Riihimäkeläisiä huoletti erityisesti VR:n viimeaikainen toiminta. Rautatien ympärille ja radan ansiosta kasvanut kaupunki kärsii tällä hetkellä siitä, että Riihimäki– Lahti välisestä liikenteestä on poistunut joka toinen junavuoro. Lipputoimisto on lakkautettu ja lisäksi osa Helsingin ja Tampereen välisistä Intercity-junista porhaltaa aseman ohi pysähtymättä.

VR on kertonut tekevänsä päätöksiä Riihimäkeäkin koskevista junavuoroista loppusyksyn aikana.

– Junayhteyksien säilymisen puolesta täytyy tehdä nyt kovasti töitä, Kristillisdemokraatit lupasivat.

Ylös