Siwat ja Valintatalot loppiaisesta lähtien – Opiskelijoiden ruokaostoksista viiden prosentin alennus

6.1.2016 klo 13:13 Kotimaa Kristiina Kunnas

Opiskelijoiden ruokakori on jatkossa viisi prosenttia halvempi Siwoissa ja Valintataloissa. Käyttötavaroissa alennus on jopa 15 prosenttia.

Opiskelijat saavat loppiaisesta 6. tammikuuta alkaen Siwoista ja Valintataloista ympäri maan opiskelijakortilla viiden prosentin alennuksen elintarvikkeista ja 15 prosentin alennuksen käyttötavaroista. Edun takana ovat Suomen Lähikauppa ja opiskelijoiden vuonna 2013 perustama valtakunnallinen etupalvelu Frank. Suomen Lähikaupalla on yli 600 myymälää ympäri Suomen ja kaikista suurimmista opiskelijakaupungeista löytyy useampi Siwa sekä Valintatalo. Alennus on voimassa toistaiseksi.

Frankin opiskelija-alennukset koskevat toisen- ja korkea-asteen opiskelijoita. Edut saa käyttöön liittymällä omaan opiskelijajärjestöön sekä tilaamalla opiskelijakortin.

– Alennukset ruokakauppoihin on yksi toivotuimmista eduistamme, joten olemme todella iloisia voidessamme vastata opiskelijoiden tarpeisiin yhteistyössä Suomen Lähikaupan kanssa. Opiskelija elää itsenäistyvän nuoren aikuisen elämää, jolloin ollaan kaikkien hankintojen edessä, mutta budjetti on tiukka. Siksi välitön alennus esimerkiksi ruoasta on merkittävä asia, Frankin toimitusjohtaja Tiia Lehtola ja opiskelijajärjestöt kommentoivat.

Frankin opiskelija-alennukset koskevat toisen- ja korkea-asteen opiskelijoita. Edut saa käyttöön liittymällä omaan opiskelijajärjestöön sekä tilaamalla opiskelijakortin. Frank tarjoaa tällä hetkellä yli 660 opiskelijaetua, jotka voi käyttää joko myymälöissä opiskelijakorttia näyttämällä tai lunastaa verkossa frank.fi sivujen kautta.

Frank on opiskelijakentän oma toimija, jonka omistavat opiskelijajärjestöt SYL, SAMOK, SLL ja SAKKI sekä opiskelijataustainen Kilroy, joka on Pohjoismaiden johtava nuorten ja opiskelijoiden matkatoimisto.

 

Suomen ylioppilaskuntien liitto (SYL) ry. on maan suurin yliopisto-opiskelijoiden edunvalvonta- ja palvelujärjestö, se edustaa 15 jäsenjärjestöä ja 132 000 yliopisto-opiskelijaa.
Ylös