SuomiAreenalla on keskiviikkona Kristillisdemokraattien puoluepäivä – Essayah puheenjohtajatentissä tiistaina MTV3:ssa klo 21

16.7.2019 klo 20:16 Politiikka Kristiina Kunnas

SuomiAreena on parhaillaan käynnissä Porissa. MTV3-kanava lähettää puheenjohtajien keskustelun tiistaina klo 21 ja keskiviikkona on vuorossa Kristillisdemokraattien puoluepäivä. Sari Essayah nähdään molempina päivinä MTV:ssa.

Kun Kristillisdemokraattien puoluepäivää vietetään SuomiAreenassa keskiviikkona, on Sari Essayah mukana arvokeskustelussa. Hänen arvopuheensa nähdään MTV:ssa 17. heinäkuuta klo 20 – 20.35.

Tänään tiistaina pääsevät kaikki televisiokatsojat näkemään puheenjohtajien keskustelun. Se tulee MTV3-kanavalla klo 21–22.

Keskiviikon puoluepäivässä nähdään Eetunaukion lavalla kuullaan keskustelu aiheesta Lapsiystävällisempään Suomeen. Siinä pyritään vastaamaan kysymykseen millä keinoin syntyvyttä voitaisiin edistää.

Kristillisdemokraattien puoluesihteeri Asmo Maanselkä juontaa keskustelun Eetunaukion lavalla keskiviikkona 17. heinäkuuta klo 11.30 – 12.30. Keskustelemassa ovat kansanedustajat Sari Essayah ja Antero Laukkanen sekä puolueen 1. varapuheenjohtaja Tiina Tuomela.

Tänään tiistaina pääsevät kaikki televisiokatsojat näkemään puheenjohtajien keskustelun. Se tulee MTV3-kanavalla klo 21–22.

– Kristillisdemokraatit on mukana puolueiden yhteisteltalla kansalaistorilla joka päivä perjantaihin 19. heinäkuuta saakka. Muina päivinä yhteisteltalla ollaan klo 10–17, perjantaina klo 10–16, kertoo järjestöpäällikkö Mikko Rekimies.

Torstaina 18. heinäkuuta klo 15–16 on SuomiAreenassa kiinnostava keskustelu, sillä silloin lavalla nähdään nuorisojärjestöjen puheenjohtajat. Kristillisdemokraatteja edustaaa väittelytaidoistaan tunnettu ja palkittu KD Nuorten puheenjohtaja Aleksi Sarasmaa.

– Jos et pääse mukaan SuomiAreenan tapahtumiin Porissa, voit tutustua niihin nettisivuilla suomiareena.fi, järjestöpäällikkö Rekimies vinkkaa.

 

Puheenjohtajatentti tiistaina MTV3:ssa klo 21

Puheenjohtajatentti nauhoitettiin tiistaina ja se nähdään MTV3-kanavalla tiistaina 16. heinäkuuta klo 21. Mukana Kristillisdemokraattien puheenjohtaja Sari Essayah.

Kolmannen kauden kansanedustaja ja europarlamentaarikkona 2009-2014 toiminut Sari Essayah oli tiistaina SuomiAreenan Uudet kansanedustajat lavalla -keskustelussa antamassa hyviä vinkkejä muiden puolueiden uusille edustajille. (Kuva Mikko Rekimies)

 

 

Ylös