Markku Tenhunen tähtää Järvenpään valtuustoon – ”Yhdessä voimme tehdä enemmän”

31.3.2017 klo 21:58 Politiikka Kristiina Kunnas

Tämän valtuustokauden varavaltuutettuna toiminut viestintäjohtaja Markku Tenhunen tähtää nyt kaupunginvaltuutetuksi Järvenpäässä. – En väitä, että voisin auttaa kaikkia, mutta uskon, että yhdessä voimme tehdä enemmän, Kristillisdemokraattien ehdokas Tenhunen lupaa.

Markku Tenhusen Järvenpää on nopeasti kehittyvä kaupunki. Kristillisdemokraateille melkein uskaltaa ennustaa vaalivoittoa, sillä ehdokkaita on paljon.

– Kuntapäättäjänä, jos tulen valituksi toiselle kaudelle, haluan kehittää kaupunkia, työllisyyttä ja asukkaiden hyvinvointia. Kuluneella vaalikaudella olen ollut 1. varavaltuutettu ja kaupunkikehityslautakunnan jäsen.

Tenhunen on ollut mediassa toimitustyössä vuodesta 1979 Ruotsissa ja Suomessa.

– Tällä hetkellä toimin kristillisen kansainvälisen mediatalon johtoryhmässä ja hallituksessa Suomessa viestintäjohtajana.

Hän on palvellut myös kristillistä seurakuntaa pastorina lähes 30 vuotta Ruotsissa ja Suomessa.

Markku Tenhunen listaa tärkeiksi poliittisiksi kysymyksikseen sekä muiksi kiinnostuksen kohteikseen eläkeindeksin, työllisyyden, inhimillisemmän SOTEn, lasten ja nuorten asiat, yrittäjyyden, köyhyyden, järkevän alkoholipolitiikan, johtamisen, luomuruuan, kotimaisuuden, kannustavan perusturvan, sananvapauden, ostokyvyn, median, viestinnän, markkinoinnin, kaupunkikehityksen, kulttuurin ja musiikin.

Tenhunen sanoo olevansa arvomailmaltaan varsin konservatiivinen, mutta ei ahdasmielinen.

Tenhunen on osallistunut monenlaisiin avustustyöprojekteihin vuosien varrella.

– Kotimme on ollut avoin lapsille, jotka ovat tarvinneet hoitoa ja suojaa. Parhaillaan avustamme hyväntekeväisyyskohteita ulkomailla.

Tenhunen sanoo olevansa arvomaailmaltaan varsin konservatiivinen, mutta ei ahdasmielinen.

– Avioliitto on miehen ja naisen välinen. Lapsi tarvitsee hyvät vanhemmat. Olen kolmen jo aikuisen lapsen isä ja 10 lapsenlapsen isoisä.

Tenhunen iloitsee siitä, että hänellä on ollut etuoikeus tutustua järvenpääläisiin päättäjiin, yrittäjiin sekä polittisiin vaikuttajiin.

– Olemme saaneet tehdä yhdessä politiikkaa ja päätöksiä kaupunkimme asukkaiden hyväksi.

– En uskalla luvata vaaleissa kovin paljon, mutta pyrin tekemään järkeviä päätöksiä, jos tulen valituksi luottamustehtäviin, Tenhunen sanoo.

Hän jatkaa omaperäiseen tyyliinsä:

– En tee suuria lupauksia vaaleissa. En väitä, että voin rakastaa kaikkia, mutta yritän kyllä. En väitä, että voisin auttaa kaikkia, mutta uskon, että yhdessä voimme tehdä enemmän!

Markku Tenhunen on kokenut televisiokasvo, ja sen voi todistaa omin silmin kun katselee hänen vaalivideonsa Youtubessa.

Katso Markku Tenhusen Youtube-video täältä

 

Markku Tenhunen på svenska:
Träskända är en stad som utvecklar sig snabbt. Som beslutsfattare om jag blir vald på nytt vill jag utveckla staden, med tanke på flera arbetstillfällen och det boendes välbehag.
Under det gångna valperioden har jag medverkat som 1 suppleant i stadsfullmäktige, samt som medlem i stadsutvecklingsnämnden. Jag har varit aktiv i media som redaktör från 1979 i Sverige och i Finland. Idag är jag medlem i ledningsgruppen och medlem i styrelsen i ett Interantionellt kristet mediahus i Finland samt som informationchef. Jag har också arbetat som pastor i närmare 30 år i kristen församling i Sverige och i Finland.

 

Ylös