Yhdysvaltain rukousaamiaiselle kokoontuu parlamentaarikkoja 140 eri maasta

31.1.2016 klo 08:31 Politiikka Samuli Rissanen

Kristillisdemokraattien Peter Östman ja Antero Laukkanen osallistuvat rukousaamiaiselle Washingtonissa. Tilaisuudessa puhuu Yhdysvaltain presidentti Barack Obama.

Kristillisdemokraattien kansanedustajat Peter Östman ja Antero Laukkanen osallistuvat 3.-4.2. Yhdysvaltain kongressin järjestämälle rukousaamiaiselle Washington DC:ssa.

Tilaisuudessa on perinteisesti puhunut Yhdysvaltain presidentti. Tänä vuonna tehtävän hoitaa viimeistä kertaa presidentti Barack Obama.

Laukkanen on Suomen kansallisen rukousaamiaistapahtuman ohjausryhmän puheenjohtaja. Rukousaamiainen järjestetään Suomessa maaliskuussa.

Suomesta kutsuttuna on myös ulkoministeri Timo Soini puolisoineen.

Yhdysvaltain rukousaamiainen on 1930-luvulla alkunsa saanut vuosittain järjestettävä tapahtuma, jota arvostetaan kansainvälisestikin. Tilaisuudessa on perinteisesti puhunut Yhdysvaltain presidentti. Tänä vuonna tehtävän hoitaa viimeistä kertaa presidentti Barack Obama.

Tapahtumaan ja sen oheistilaisuuksiin kokoontuu laaja joukko USA:n poliittista ja liike-elämän johtoa sekä kutsuvieraina parlamentaarikkoja 140 eri maasta.

Ylös